Lipoxal: nejúspěšnější prostředek na hubnutí

Jak cituje www.lipoxal.info, podle nezávislého auditu je řada doplňků stravy Lipoxal nejprodávanějšími prostředky na redukci váhy v České republice na posledních několik let. Aktuálně je k mání Lipoxal Xtreme II s inovovaným složením, který se (tuším) prodává již druhou sezónu.

Lipoxal eXtreme III když se jedná „pouze“ o doplněk stravy (to myslím jako na rozdíl od registrovaných léků), tak výrobce (Walmark) dokládá řadu pozitivních recenzí zkušeností s Lipoxalem.

Asi stojí za potaz o Lipoxalu uvažovat. Dnes již není možné, aby si výrobce dával do reklamy smyšlená tvrzení. Tedy možné to je, ale u tak stabilní firmy, jako je Walmark, je to málo pravděpodobné. Reklama na doplňky stravy je přísná, resp. stále přísnější. Zcela klamavou reklamu si může dovolit pouze někdo, kdo podniká systémem „prodej a uteč“, a do této kategorie Walmark zcela určitě nepatří.

Na výše uvedených odkazech je možné rovnou Lipoxal objednat (prostřednictvím on-line obchodu Pro zdraví), někdy je dokonce Lipoxal v akční nabídce, a to jak balení 60 tablet, tak i 180 tablet (přesněji řečeno je to balení označované jako 120 + 60 tablet zdarma).

[ad#aff-lipoxal2-js]